Donderdagavond 24 november koopavond Vitesse Fanzone

De tweede openstelling in de avonduren is op donderdag 1 december. Wil je nog kaartjes kopen voor de familiewedstrijd Vitesse v RKC Waalwijk of ben je op zoek naar het nieuwe thuisshirt? Misschien word jij op één van de donderdagen wel geholpen door jouw Vitesse-held! Op beide avonden zijn er Vitesse-spelers aanwezig.Familiewedstrijd: Vitesse v RKC WaalwijkVoor de wedstrijd op 4 december zijn twee pakketten samengesteld. Met het ‘pakjesavondpakket’ zijn supporters in één klap klaar voor 5 december. Het pakket bestaat uit een wedstrijdkaart, een mok, een pakje Chocomel en een chocoladeletter. Alles uiteraard in de stijl van Vitesse. Het tweede pakket, oftewel het ‘vol verwachting arrangement’, bestaat uit vier wedstrijdkaarten voor een tribune naar keuze tegen gereduceerd tarief. Voor beide pakketten wordt onderscheid gemaakt tussen de korte en de lange zijde. Voor de wedstrijd Vitesse v RKC Waalwijk geldt vrije verkoop. Dat betekent dat losse kaarten zonder fan- of seizoenkaart kunnen worden (bij)gekocht. De pakketten zijn, net als losse kaarten, ook verkrijgbaar in de Vitesse Fanzone. Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Arnhem- Net als ieder jaar is de Vitesse Fanzone ook richting het einde van dit jaar enkele avonden geopend. De eerste koopavond is op donderdag 24 november. De Fanzone is aanstaande donderdag tot 20.00 uur geopend.

De tweede openstelling in de avonduren is op donderdag 1 december. Wil je nog kaartjes kopen voor de familiewedstrijd Vitesse v RKC Waalwijk of ben je op zoek naar het nieuwe thuisshirt? Misschien word jij op één van de donderdagen wel geholpen door jouw Vitesse-held! Op beide avonden zijn er Vitesse-spelers aanwezig.

Familiewedstrijd: Vitesse v RKC Waalwijk
Voor de wedstrijd op 4 december zijn twee pakketten samengesteld. Met het ‘pakjesavondpakket’ zijn supporters in één klap klaar voor 5 december. Het pakket bestaat uit een wedstrijdkaart, een mok, een pakje Chocomel en een chocoladeletter. Alles uiteraard in de stijl van Vitesse. 
Het tweede pakket, oftewel het ‘vol verwachting arrangement’, bestaat uit vier wedstrijdkaarten voor een tribune naar keuze tegen gereduceerd tarief. 

Voor beide pakketten wordt onderscheid gemaakt tussen de korte en de lange zijde. Voor de wedstrijd Vitesse v RKC Waalwijk geldt vrije verkoop. Dat betekent dat losse kaarten zonder fan- of seizoenkaart kunnen worden (bij)gekocht. De pakketten zijn, net als losse kaarten, ook verkrijgbaar in de Vitesse Fanzone. Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Bron Vitesse website

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen