‘Voorsprong Elsweide verdwijnt in de mist’

Arnhem – In klasse 6E van het zondagvoetbal hebben de voetballers van Elsweide in een’bizar’ scoreverloop gelijk gespeeld (5-5) tegen DSZ.In een wedstrijd die gekenmerkt werd door zeer dichte mist, kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong. Elweide herpakte zich echter knap door het tempo iets op te schroeven waar het team van DSZ geen antwoord op had. Het beter verzorgde spel van de thuisclub na de achterstand werd omgezet in een 4-1 ruststand. Een stand die gezien het goede combinatiespel meer dan verdiend was. Vol vertrouwen begon men aan de tweede helft waarin de gasten profiteerde van een kleine verslappingaan de kant van Elsweide. Waar de thuisclub nog wel naar een 5-3 voorsprong uitliep,wist DSZ de stand gelijk te trekken naar 5-5. Een op dat moment gezien de vechtlust van de gasten geen onterechte stand. De ietwat teleurgestelde reactie van coach Philippe Kaman was gezien het goede spel in de eerste 45 minuten een terechte.Een 4-1 en 5-3 voorsprong zou je eigenlijk niet meer uit handen moeten geven.In een hectische slotfase was doelman Ricardo Praag erg belangrijk voor zijn team.Door een knappe redding werd de 5-5 gehandhaafd.Doelpuntenmakers Elsweide,Baris Dagasan 1, Koray Ucar 1, Stanley Kappen 1 en Bahadir Arbaci die twee keer scoorde.Door het gelijkspel blijft Elsweide met 13 uit elf duels achtste in de zesde klasse E.

Arnhem – In klasse 6E van het zondagvoetbal hebben de voetballers van Elsweide in een
‘bizar’ scoreverloop gelijk gespeeld (5-5) tegen DSZ.
In een wedstrijd die gekenmerkt werd door zeer dichte mist, kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong. Elweide herpakte zich echter knap door het tempo iets op te schroeven waar het team van DSZ geen antwoord op had. Het beter verzorgde spel van de thuisclub na de achterstand werd omgezet in een 4-1 ruststand. Een stand die gezien het goede combinatiespel meer dan verdiend was. Vol vertrouwen begon men aan de tweede helft waarin de gasten profiteerde van een kleine verslapping
aan de kant van Elsweide. Waar de thuisclub nog wel naar een 5-3 voorsprong uitliep,
wist DSZ de stand gelijk te trekken naar 5-5. Een op dat moment gezien de vechtlust van de gasten geen onterechte stand. De ietwat teleurgestelde reactie van coach Philippe Kaman was gezien het goede spel in de eerste 45 minuten een terechte.
Een 4-1 en 5-3 voorsprong zou je eigenlijk niet meer uit handen moeten geven.
In een hectische slotfase was doelman Ricardo Praag erg belangrijk voor zijn team.
Door een knappe redding werd de 5-5 gehandhaafd.
Doelpuntenmakers Elsweide,
Baris Dagasan 1, Koray Ucar 1, Stanley Kappen 1 en Bahadir Arbaci die twee keer scoorde.
Door het gelijkspel blijft Elsweide met 13 uit elf duels achtste in de zesde klasse E.