Kaartenregen bij ESA

Arnhem – In het zaterdagvoetbal heeft ESA in de tweede klasse H thuis tegen SVVN een 3-3 uitslag neergezet. Trainer Marcel Omvlee van ESA zag hoe zijn team na 19 minuten tegen een 0-2 achterstand aankeek. In een wedstrijd waar de arbiter drie penalty’s gaf en maar liefst 14 keer een gele prent te voorschijn toverde, ging de thuisclub iets meer pressie uitoefenen. SVVN liep nog wel uit naar een 1-3 voorsprong maar zag de thuisclub terugkomen naar 3-3. Beide trainers konden zich met deze uitslag wel verzoenen. Opmerkelijk wel was dat zowel bij beide coaches ondanks de vele gele kaarten geen onvertogend woord werd gesproken over de arbitrage.