‘FC Presikhaaf 1-3 winst in groesbeek’

Arnhem- Koploper FC Presikhaaf heeft drie punten mee naar huis genomen.In het ‘voetbaldorp’ Groesbeek heeft de ploeg van Dennis van Beukering in de tweede klasse I tegen het laag geklasseerde Rood Wit een plichtmatige winst geboekt.De hekkesluiter uit groesbeek heeft dit seizoen nog maar slechts zes punten behaald.Dat de winst slechts 1-3 bedroeg had alles met het grote overwicht van Pesikhaaf te maken. Op alle posities was de veldbezetting in het voordeel van coach van Beukering.Van de achtervolgers wist alleen Silvolde het maximale uit speelronde 11 te halen.Leones liet thuis een steekje vallen tegen Concordia uit Wehl (2-2).FC Presikhaaf voert de ranglijst aan met 28 punten uit 11 wedstrijden en heeft drie punten voorsprong op de nummer twee Silvolde.Uitslagen tweede klasse I;Grol – Dio’30 2-2, Quick ’88 – Orion 3-1, SC Bemmel – Albatross 5-2, Silvolde -DCS 2-0, DVV – Varsseveld 1-2Rood Wit – FC Presikhaaf 1-3 en Leones – Concordia Wehl 2-2

Arnhem- Koploper FC Presikhaaf heeft drie punten mee naar huis genomen.
In het ‘voetbaldorp’ Groesbeek heeft de ploeg van Dennis van Beukering in de tweede klasse I tegen het laag geklasseerde Rood Wit een plichtmatige winst geboekt.
De hekkesluiter uit groesbeek heeft dit seizoen nog maar slechts zes punten behaald.
Dat de winst slechts 1-3 bedroeg had alles met het grote overwicht van Pesikhaaf te maken. Op alle posities was de veldbezetting in het voordeel van coach van Beukering.
Van de achtervolgers wist alleen Silvolde het maximale uit speelronde 11 te halen.
Leones liet thuis een steekje vallen tegen Concordia uit Wehl (2-2).
FC Presikhaaf voert de ranglijst aan met 28 punten uit 11 wedstrijden en heeft drie punten voorsprong op de nummer twee Silvolde.
Uitslagen tweede klasse I;
Grol – Dio’30 2-2, Quick ’88 – Orion 3-1, SC Bemmel – Albatross 5-2, Silvolde -DCS 2-0, DVV – Varsseveld 1-2
Rood Wit – FC Presikhaaf 1-3 en Leones – Concordia Wehl 2-2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen