ESA toont veerkracht tegen Enter Vooruit.

Arnhem, 12 november 2011De voetballers van ESA hebben zichzelf in klasse 2 H van het zaterdagvoetbal een uitstekende dienst bewezen door mede subtopper Enter Vooruit in eigen huis met 0-3 te verslaan. Ondanks een ruim veldoverwicht van de bezoekers vielen de doelpunten pas in de tweede helft. Een doelpunt van Davy Hendriks na 64 minuten zorgde ervoor dat er wat meer rust in het spelvan de Arnhemmers kwam. In de tachtigste minuut werd de 0-2 aangetekend door Mauro Sluter. Thom Mutgeert tekende twee minuten voor de beslissende 0-3.ESA blijft goed meedraaien in de subtop door dit fraaie resultaat.Een positie waar in het begin van het seizoen niet echt aan gedacht werd.Met het vertoonde spel van zaterdag zal men met vertrouwen de eerst volgende thuiswedstrijd tegen het lager geklasseerde SVVN tegemoet zien.Uitslagen tweede klasse H zaterdag; Enter Vooruit- ESA 0-3, De Esch – Gazelle Nieuwland 2-3, ASC’62 – Drienerlo 2-0,  SVVN – Den Ham 3-4, Sparta Enschede – AVW ’66 1-1, Nieuwleusen – OZC 5-0  Vroomshoopse Boys – Oranje Nassau 1-4

Arnhem, 12 november 2011De voetballers van ESA hebben zichzelf in klasse 2 H van het zaterdagvoetbal een uitstekende dienst bewezen door mede subtopper Enter Vooruit in eigen huis met 0-3 te verslaan. Ondanks een ruim veldoverwicht van de bezoekers vielen de doelpunten pas in de tweede helft. Een doelpunt van Davy Hendriks na 64 minuten zorgde ervoor dat er wat meer rust in het spel
van de Arnhemmers kwam. In de tachtigste minuut werd de 0-2 aangetekend door Mauro Sluter. Thom Mutgeert tekende twee minuten voor de beslissende 0-3.
ESA blijft goed meedraaien in de subtop door dit fraaie resultaat.
Een positie waar in het begin van het seizoen niet echt aan gedacht werd.
Met het vertoonde spel van zaterdag zal men met vertrouwen de eerst volgende thuiswedstrijd tegen het lager geklasseerde SVVN tegemoet zien.
Uitslagen tweede klasse H zaterdag; Enter Vooruit- ESA 0-3, De Esch – Gazelle Nieuwland 2-3, ASC’62 – Drienerlo 2-0,  SVVN – Den Ham 3-4, Sparta Enschede – AVW ’66 1-1, Nieuwleusen – OZC 5-0  Vroomshoopse Boys – Oranje Nassau 1-4