Voetbalclub Arnhemia klopt HAVO

Arnhem, 6 november 2011- Tot grote tevredenheid van trainer Anthony Uffing heeft zijn ploeg de volle winst behaald. De uitwedstrijd in Haalderen had Arnhemia het beste van het spel wat in de eerste helft resulteerde in een 0-1 voorsprong gescoord door Frank Dibbets.Deze werd uitgebreid in de tweede helft naar 0-2 door Maikel Peters. Thuisclub HAVO deed nog iets terug door de 1-2 aan te tekenen. Een belangrijke rol was er voor doelman Remco Bodd die goed geconcentreerd het doel verdedigde. Enige smet op de wedstrijd echter was dat doelpuntenmaker Frank Dibbets in het slot van de wedstrijd tegen een onnodige tweede gele kaart opliep. Door het velies van SDO (verlies bij Fortissimo 0-4) en het gelijkspel van RVW tegen Angeren (1-1) is Arnhemia wat verder uitgelopen en terug te vinden op de achtste plaats in de vierde klasse F.

Arnhem, 6 november 2011- Tot grote tevredenheid van trainer Anthony Uffing heeft zijn ploeg de volle winst behaald. De uitwedstrijd in Haalderen had Arnhemia het beste van het spel wat in de eerste helft resulteerde in een 0-1 voorsprong gescoord door Frank Dibbets.