Waterpolosters ENC lijden thuisnederlaag

Arnhem – In de tweede klasse B hebben de speelsters van het Arnhemse ENC een 2-3 nederlaag geleden tegen Wiekslag. De speelsters uit Papendrecht waren in een matige wedstrijd de gelukkige. Er werd echter zeer slecht met de kansen om gegaan door de dames van ENC. Het seizoen is net pas op gang, maar de goede seizoenstart met een keurige overwinning staat in schril contrast met de drie nederlagen die daar op volgden. Echter zijn de nederlagen wel geleden tegen waarschijnlijk wel twee potentiele titelkandidaten. Doelpuntenmakers voor ENC waren Willeke van Elferen en Saskia Steenbruggen. Coach Arie Rijneveld kan buigen op een goede selectie die in de middenmoot zal kunnen meedraaien en heeft daar ook het volste vertrouwen in.Uitslagen tweede klasse B; Njord (V) – Dordrecht 7-8, Arethusa-WZC 7-3, SWNZ (SG) DTZ ’62 9-3, Aqua- Novio’94- Nayade 10-4, ZVVS- Amersfoort 0-7.

Arnhem – In de tweede klasse B hebben de speelsters van het Arnhemse ENC een 2-3 nederlaag geleden tegen Wiekslag. De speelsters uit Papendrecht waren in een matige wedstrijd de gelukkige. Er werd echter zeer slecht met de kansen om gegaan door de dames van ENC. Het seizoen is net pas op gang, maar de goede seizoenstart met een keurige overwinning staat in schril contrast met de drie nederlagen die daar op volgden.
Echter zijn de nederlagen wel geleden tegen waarschijnlijk wel twee potentiele titelkandidaten. Doelpuntenmakers voor ENC waren Willeke van Elferen en Saskia Steenbruggen. Coach Arie Rijneveld kan buigen op een goede selectie die in de middenmoot zal kunnen meedraaien en heeft daar ook het volste vertrouwen in.
Uitslagen tweede klasse B; Njord (V) – Dordrecht 7-8, Arethusa-WZC 7-3, SWNZ (SG) DTZ ’62 9-3, Aqua- Novio’94- Nayade 10-4, ZVVS- Amersfoort 0-7.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen