Hockeyers Upward tonen veerkracht

Arnhem – In de eerst klasse D hebben de mannen van Upward een knappe prestatie geleverd door een 2-0 achterstand weg te poetsen tegen Tempo’41. Gedurende de tweede helft was Upward de betere ploeg met bij vlagen zeer goed veldspel. De verdiende gelijkmaker gescoord door Olaf Beks, die ook de 1-2 voor zijn rekening nam, en het vertoonde spel heeft Upward waarschijnlijk toch iets te weinig gekregen.Overige uitslagen in eerste klasse D: Eelde-Phoenix 2-4, GCHC-QZ 5-2, HCM-Hattem 2-5, Groningen-Deventer 3-0, Leusden-Roden 7-3.

Arnhem – In de eerst klasse D hebben de mannen van Upward een knappe prestatie geleverd door een 2-0 achterstand weg te poetsen tegen Tempo’41. Gedurende de tweede helft was Upward de betere ploeg met bij vlagen zeer goed veldspel. De verdiende gelijkmaker gescoord door Olaf Beks, die ook de 1-2 voor zijn rekening nam, en het vertoonde spel heeft Upward waarschijnlijk toch iets te weinig gekregen.
Overige uitslagen in eerste klasse D: Eelde-Phoenix 2-4, GCHC-QZ 5-2, HCM-Hattem 2-5, Groningen-Deventer 3-0, Leusden-Roden 7-3.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen