Getuigen gezocht van woninginbraken: Thomas a Kempislaan, De Bitterstraat, Van Lawick van Pabststraat

Foto: Wikipedia

De politie zoekt getuigen van zowel een poging tot woninginbraak als twee woninginbraken.  De poging tot inbraak is gepleegd tussen vrijdag 3 december 19.30 uur en zondag 5 december 20.05 uur in de Thomas a Kempislaan.

De ene inbraak is gepleegd op woensdag 1 december tussen 18.30 uur en 22.30 uur in de De Bitterstraat. De tweede inbraak is gepleegd tussen zaterdag 27 november 17.30 uur en maandag 29 november 08.00 uur in de Van Lawick van Pabststraat. Misschien heb jij iets gezien of gehoord en is jouw informatie relevant voor de lopende onderzoeken.

Heb jij of één van jouw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Poging tot inbraak bij Thomas a Kempislaan

De poging tot inbraak is gepleegd tussen vrijdag 3 december 19.30 uur en zondag 5 december 20.05 uur in de Thomas a Kempislaan ter hoogte van de Hendrik van Kalkarstraat.
De toedracht was gaatje boren.

Iets opgevallen?

Als jou iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neem dan direct contact op met de politie via de Reageren-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn. Als je de informatie anoniem wil doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Woninginbraak De Bitterstraat

De inbraak is gepleegd op woensdag 1 december tussen 18.30 uur en 22.30 uur in de De Bitterstraat ter hoogte van de Keulse Slag.
De toedracht was openbreken/forceren/inslaan/ingooien.

Iets opgevallen?

Als jou iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neem dan direct contact op met de politie via de Reagerenknop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn. Als je de informatie anoniem wil doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Woninginbraak Van Lawick van Pabststraat

De inbraak is gepleegd tussen zaterdag 27 november 17.30 uur en maandag 29 november 08.00 uur in de Van Lawick van Pabststraat ter hoogte van de Van Pallandtstraat.
De toedracht is in onderzoek.

Iets opgevallen?

Als jou iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neem dan direct contact op met de politie via de Reageerknop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn. Als je de informatie anoniem wil doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Zie je iets verdachts in jouw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kun je altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, bel Politie Arnhem-Noord: 0900-8844.
Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.

Meer informatie

Voor meer informatie: https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen