Politie zoekt getuigen beroving jongens in centrum

Foto: Politie

Zondagavond 12 september zijn twee jongens beroofd aan de Velperpoortslangstraat. Twee jonge mannen eisten hun spullen en lieten daarbij een mes zien, direct daarna voegde een derde zich bij het duo en vluchtten ze.

De politie werd gebeld en kon al snel drie jonge mannen aanhouden. Maar daarmee is de zaak nog niet rond. De politie zoekt getuigen en camerabeelden uit de omgeving van de Velperpoortslangstraat.

Niemand gewond geraakt

Gelukkig is er bij de beroving niemand gewond geraakt en ging het duo er zonder noemenswaardige buit vandoor. Toen zij vluchtten in de richting van het centrum, voegde een derde zich bij hen.
De politie is direct na de melding een onderzoek gestart en trof in de stad drie jonge mannen die voldeden aan het signalement van de berovers. Een man van twintig uit Arnhem en twee minderjarigen uit Arnhem en Westervoort werden aangehouden en zitten nog vast. Onderzocht wordt welke rol de drie precies gespeeld hebben in de beroving.

Wellicht heb je informatie of camerabeelden

De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden uit de omgeving van de Velperpoortslangstraat, het Gele Rijders Plein en het Willemsplein. Als jij daar was tussen 20.00 en 20.30 uur en je beschikt over informatie dat te maken kan hebben met deze beroving, vul dan het meldformulier in of neem contact op met de politie Arnhem: 0900 – 8844.

Beveiligings- of dashcambeelden

Woon jij in genoemde omgeving of reed jij daar op 12 september en beschik je over beveiligings- of dashcambeelden, dan vraagt de politie jou jouw beelden tussen 20.00 en 20.30 uur uit te kijken. Neem dan contact op als je daarop iets ziet wat met deze zaak te maken kan hebben. Beelden kun je ook uploaden via het tipformulier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden