112

Burgemeester Marcouch sluit drugspand in de Ir JP van Muijlwijkstraat

Foto: Pixabay

Burgemeester Ahmed Marcouch heeft op 18 mei een drugspand aan Ir JP van Muijlwijkstraat gesloten. In de woning trof de politie circa driehonderd hennepplanten aan.

De woning is al eerder gebruikt voor een kwekerij en werd niet bewoond.

Hulp van Arnhemmers onmisbaar

Burgemeester Ahmed Marcouch: “Brandgevaar, wateroverlast, stank, en schade aan woningen, met hun foute drugsactiviteiten brengen criminelen buren en buurt in gevaar. Criminele organisaties die vaak schuilgaan achter de kwekerijen stokken het eerlijke leven in de wijken en zijn een levensgevaarlijk voorbeeld voor onze kinderen. De hulp van Arnhemmers is onmisbaar voor de leefbaarheid en veiligheid in de wijken. Vandaar mijn beroep op jullie: neem contact op met de politie als je iets weet of ziet. Zo kunnen we de norm herstellen.”

Arnhemse offensief

Het drugspand aan de Ir JP van Muijlwijkstraat, parallel aan de Steenstraat, blijft vooralsnog voor drie maanden gesloten. De sluiting is onderdeel van het Arnhemse offensief waarbij panden waar drugs gebruikt, gemaakt of gehandeld wordt, worden gesloten. Dit geldt ook voor de interventies in het Spijkerkwartier, Steenstaat, Spoorhoek en Station Velperpoort, Lauwersgracht en omgeving om de ondermijnende criminaliteit te stoppen. Marcouch:Onze politie en handhavers met een breed palet aan diensten zijn tot in hun tenen gemotiveerd om een vuist te maken, tegen deze criminele activiteiten, vóór bewoners, hardwerkende ondernemers en geïnteresseerde bezoekers die het Spijkerkwartier, Steenstraat en omgeving tot bloei brengen.” Vorige maand sloot de burgemeester ook al een woning aan de Nieuwe Aanleg en de Spechtstraat.

Melden helpt

Weet je iets of heb je iets gezien? Neem contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844 en anoniem via 0800-7000.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden