112

Politie start grootschalig onderzoek naar mishandeling met dodelijke afloop Spijkerstraat

Foto: Politie Arnhem

De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar een mishandeling van een man op de Spijkerstraat op woensdag 28 oktober 2020 rond 21.15 uur.

Het slachtoffer, een 73-jarige man uit Arnhem, is naar het ziekenhuis gebracht en daar enkele uren later aan zijn verwondingen overleden.

Vijf daders

De mishandeling vond plaats ter hoogte van de Prins Hendrikstraat. De politie is op zoek naar mogelijk vijf personen die hierbij betrokken zijn en heeft via Burgernet dezelfde avond nog een oproep gedaan om met informatie te komen over het incident. Daarin stond dat de verdachten in het zwart gekleed waren. Een van hen droeg een witte hoody. Het gaat zeer waarschijnlijk om vijf jongeren.

Iedereen die informatie heeft wordt opgeroepen zich te melden bij de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Heb je beeldmateriaal? Deel het met de politie!

De politie zoekt mensen die camerabeelden beschikbaar willen stellen. Beschikt je over camerabeelden of over dashcambeelden, dan vragen zij u om deze te delen met de politie. Beelden en ander informatie kun je delen via het tipformulier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden