112

Politie zoekt camper in verband met dodelijk schietincident

Foto: Politie

Op maandagavond 24 augustus werd in een flat aan de Floriszstraat in Presikhaaf een 35-jarige vrouw neergeschoten. Ze werd zwaargewond naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht, maar overleed daar.

Het slachtoffer was Saba Ghebremedhin, in het dagelijks leven noemde ze zich Naomi van den Berg. Ze was moeder van twee jonge kinderen.

Puzzelstuk ontbreekt

Een dag later werd in Lisse al een verdachte aangehouden, een man van 46 uit Rheden. Maar in het onderzoek ontbreekt nog een groot belangrijk puzzelstuk.
Op de foto staat de camper van de verdachte: een Mercedes Viano met het kenteken GJ-109-F.Die auto is weg. De rechercheurs die de moord op deze jonge moeder onderzoeken zijn op zoek naar die camper. De verdachte is kort na het incident in Arnhem, Hoofddorp en Lisse geweest waar hij werd aangehouden.

Uitkijken naar Mercedes

Woon jij in die omgeving? Wij vragen jou om extra uit te kijken naar deze Mercedes. Het kan zijn dat het kenteken eraf is gehaald, maar deze Viano is onder andere te herkennen aan de fietsendrager achterop.

Vragen

Waar is die camper nu, of waar denk je de camper gezien te hebben sinds 24 augustus? Wij spreken jou graag. BelĀ  0900-8844 of vul het tipformulier in.

Video

Je kunt hier de video bekijken.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden