Politie zoekt getuigen na zware mishandeling

Een 65-jarige vrouw uit Arnhem is donderdagmiddag 20 augustus ernstig gewond geraakt nadat ze met een vloeistof werd overgoten aan de Wagnerlaan in Arnhem. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident dat plaatsvond tussen 17.15 en 17.45 uur.

Het slachtoffer was haar paarden aan het voeren op een weiland aan de Wagnerlaan toen er twee mannen aan kwamen lopen. Een van de twee gooide een nog onbekende, bijtende vloeistof richting het gezicht van de vrouw.

Twee verdachten

Het slachtoffer had deze mannen eerder die donderdag ook al gezien rond het weiland. De eerste verdachte is ongeveer twintig jaar en heeft een getinte huidskleur. Hij droeg een lichtblauwe blouse en een spijkerbroek. De tweede verdachte is ook ongeveer twintig jaar en heeft een getinte huidskleur. Hij droeg een wit, mouwloos shirt en een zwarte broek.

Verder onderzoek

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van de mishandeling. Ook wordt er onderzoek gedaan naar welke vloeistof er is gebruikt.

Melden

Mensen die afgelopen donderdagmiddag iets hebben gehoord of gezien of meer weten over de zaak vragen we om zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook is het mogelijk om onderstaand tipformulier in te vullen.

Heb je meer informatie?

Laat het ons weten via het tipformulier.

What do you want to do ?

New mail

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden