112

Politie zoekt nog steeds schutter Limburgsingel van 15 op 16 april

Foto: Politie Arnhem

De politie is op zoek naar getuigen na een incident dat plaatsvond aan de Limburgsingel in Arnhem. In de vroege morgen van donderdag 16 april is er een auto beschoten. Die stond geparkeerd voor een woning aan de Limburgsingel. Niemand is gewond geraakt.

De politie vraagt getuigen zich alsnog te melden.

Onderzoek gestart

In de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 april worden, rond 03.05 uur, harde knallen gehoord. De volgende morgen blijkt dat deze knallen verwijzen naar een auto die beschoten is. De politie is direct een onderzoek gestart naar de toedracht van dit schietincident. Agenten hebben in de omgeving buurtonderzoek gedaan. Er zijn getuigen gehoord die de schoten hebben gehoord en diverse camerabeelden zijn bekeken.

Verschillende keren op  auto geschoten

Op beeld is te zien hoe een persoon de schoten lost en vervolgens wegrent. Nader onderzoek toont aan dat een persoon omstreeks 03.05 uur komt aanlopen over de Serooskerkewal, via de Meliskerkestraat, de Limburgsingel in. Deze persoon loopt vervolgens terug langs een rij woningen en schiet verschillende keren op de auto die voor een woning geparkeerd staat. De verdachte loopt vervolgens dezelfde route weer weg via de Meliskerkestraat de Serooskerkewal over. De politie is op zoek naar deze persoon.

Deel jouw tips

Het lopende onderzoek is nog in volle gang. De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien en/of gehoord hebben in de nacht van 15 op 16 april. Zij heeft de volgende vragen:

  • Heb je iets opvallends gezien of gehoord in de nacht van  de nacht van 15 op 16 april, rond 03.00 uur, aan de Limburgsingel of in de omgeving?
  • Wie heeft er in de periode vooraf aan dit incident verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen, motors) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Woon je aan de Limburgsingel of omgeving en heeft u camerabeelden, maar nog niet gedeeld met de politie? Dan vraagt de politie jou dat alsnog te doen. Die is benieuwd of er nog iets opvallends te zien is op jouw camerabeelden.

Verder nog iets opvallends gezien of gehoord?

Het kan ook zijn dat de verdachte de Limburgsingel of omgeving eerder heeft verkend. Heb je in de afgelopen weken iets opvallends gezien of gehoord? Dan hoort de politie dat alsnog heel graag.
Heb je andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Alle tips zijn meer dan welkom.
Informatie kun je doorgeven aan de politie via 0900-8844 of maak online een melding. Deel je liever anoniem jouw informatie? Dat kan via MeldMisdaadAnoniem, via 0800-7000. Heb je meer informatie? Laat het de politie weten via het tipformulier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden