112

Getuigen gezocht van overval snackbar Geitenkamp

Foto: Politie Arnhem

Op vrijdag 21 februari rond 21.15 uur hebben twee mannen een overval gepleegd op snackbar De Saks aan het Schuttersbergplein in Geitenkamp. Tijdens de overval raakte een medewerkster gewond.

De twee zijn daarna vermoedelijk in de richting van de Sperwerstraat vertrokken. Ze zijn mogelijk in een zwarte auto gestapt en weggereden.

Daders

Beiden mannen hadden een blanke huidskleur en droegen donkere kleding met bivakmutsen. Ze hadden allebei een mes bij zich. Daarmee dreigden ze, omdat ze geld wilden. Er is niet mee gestoken. Verder viel op dat de verdachten erg lang waren. Ook hadden zij een slank en atletisch postuur.

Derde keer

Het is de derde overval in de buurt in een jaar tijd. Eerder werden de Coop op het Marktplein en een kapster aan het Schuttersbergplein overvallen. Natuurlijk zijn buurtbewoners dan ook overstuur door deze recente overval.

Beelden en getuigen gezocht

De politie is bezig met een onderzoek omdat die wil weten wie dit gedaan hebben. Zo worden onder andere naar bewakingsbeelden en getuigen gezocht. Hierbij kan de politie, dus, jouw hulp goed gebruiken. Heb jij voor of tijdens de overval iets opvallends gezien, bijvoorbeeld die zwarte auto waar de verdachten in zouden zijn gevlucht? Of misschien heb je wel (bewakings)beelden van rond dit tijdstip? Alle beetjes informatie kunnen ons helpen. Tips kun je doorgeven via 0900-8844. Als je liever anoniem blijft, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem, ook via 0800-7000.
Je kunt ook tips doorgeven via politie.nl. Hier kunĀ  je ook beelden uploaden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden