Politie zoekt getuigen beroving via uitzending Bureau GLD.

Foto: Arnhem Nieuws

Voor een beroving in Arnhem zoekt de politie getuigen via een uitzending van Bureau GLD. Op woensdag 6 november om 17.20 uur toont de politie beelden van verdachten en van misdrijven in onder ander Arnhem, Harderwijk, Zaltbommel.

U kunt ook naar de herhaling van de uitzending kijken, want uitzending wordt elk uur herhaald.

Burgers betrekken bij opsporing

Opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland zendt elke woensdag vanaf 17.20 uur uit om burgers te betrekken bij de opsporing van verdachte personen. Herkent u een of meerdere personen op de camerabeelden of heeft u andere informatie over (een van) deze zaken? Neemt u dan contact op met de politie via 0800 – 6070 (gratis) of Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000 (gratis). U kunt ook gebruikmaken van het tipformulier.

De items in de uitzending van deze week en de bijbehorende camerabeelden zijn vanaf woensdagavond 6 november ook te bekijken op Gezocht & Vermist. Hier vindt u ook het tipformulier.

Beroving in Arnhem

Een Arnhemmer is op 15 september met geweld beroofd van zijn portemonnee. Rond 14.00 uur kwam een man via de hoofdingang de flat binnen aan het Brandenburgseplein in Malburgen Oost/Immerloo ll. In de centrale hal, bij de liften, werd hij aangevallen door twee mannen. Deze mannen sloegen hem in zijn gezicht en roofden zijn portemonnee.

Wie herkent deze overvallers of kan iets vertellen over deze straatroof?

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden