112

Arnhem – Politie zoekt getuigen van woningoverval

De overval vond woensdagochtend plaats omstreeks 3:30 uur. Voor zover nu bekend drongen drie donker geklede mannen de woning binnen. De drie bewoners lagen op dat moment te slapen. De bewoner verklaarde dat hij wakker werd, waarna de overvallers hem met een vuurwapen bedreigden en mishandelden. De man wist echter te ontkomen en de woning uit te rennen. De drie mannen verlieten daarop de woning en reden weg in een donkerblauwe auto, mogelijk een stationcar. Voor zover nu bekend werd er niets buit gemaakt. De politie werd gealarmeerd, waarna een onderzoek werd gestart.

Donkerblauwe auto

De auto stond vermoedelijk geparkeerd aan de Ernest Hemmingwaystraat in Arnhem en is weggereden richting het winkelcentrum aan Op het Toneel. Mogelijk dat getuigen gezien hebben dat de auto daar geparkeerd werd in combinatie met drie mannen, waarvan er in ieder geval één een trainingspak droeg met een donkerkleurig petje.

Getuigenoproep

Mogelijk zijn er getuigen die de verdachten of de auto hebben gezien. Of misschien hebben mensen andere informatie over de overval? Getuigen kunnen zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

2017271428 FB

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen