Cursussen Goudsmeden van Vakschool Schoonhoven nu bij Rozet

Foto: Schoonhoven. Zadkine

Vakschool Schoonhoven gaat vanaf september 2022 in samenwerking met cultureel centrum Rozet professionele cursussen Goudsmeden aanbieden. Deze cursussen worden gegeven in Rozet Centrum.

Vakschool Schoonhoven is al sinds 1895 een begrip en de enige school in Nederland die opleidt tot Goud- of Zilversmid, Juwelier of Uurwerkmaker.

Vakschool Schoonhoven

Ook kun je er kennis en vaardigheden op doen op het gebied van Edelsteenkunde en Sieraden ontwerpen op de computer. Daarom komen studenten uit het hele land.
Door de unieke expertise en branche-erkende opleidingen weten ook professionals en zij-instromers Vakschool Schoonhoven te vinden. Kenmerkend voor de professionele cursus Goudsmeden is de ruime aandacht voor de basistechnieken van de Goudsmid. Deze zijn immers voorwaardelijk voor het uitvoeren van complexere werken.

Cursus GoudsmedenRozet

De lessen worden door docenten van Vakschool Schoonhoven op de locatie bij Rozet gegeven. Naast hun lesgevende taken zijn deze vakmensen ook binnen de branche werkzaam. Het lesprogramma is vastgelegd in de werkboeken Basisvaardigheden en Gevorderde vaardigheden met bijhorende beoordelingsformulieren.
De cursus Goudsmeden in Rozet wordt aangeboden vanaf donderdagmiddag 29 september van 13.30-16.45 uur. Raadpleeg voor meer informatie over de cursus Goudsmeden de volgende link:
https://www.zadkine.nl/opleidingen/vakschool-schoonhoven/cursus-goudsmeden-training.

Introductieworkshops

Zelf eerst ervaren hoe het werken achter een goudsmidswerkbank is?  Drie uur later met een zelfgemaakt zilveren sieraad naar huis gaan? Bij voldoende animo organiseren wij een introductieworkshop Goudsmeden.
Data: donderdagmiddag 30 juni en donderdagmiddag 15 september van 13.30-16.30 uur. Prijs: €30,- inclusief het zilver en edelsteen.
https://www.zadkine.nl/opleidingen/vakschool-schoonhoven/introductieworkshop-goudsmeden-training.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen