Eerste Montessorihuis-baby vertrekt naar basisschool

Foto: Montesorrihuis Arnhem

Ruim drie jaar nadat Montessorihuis Arnhem haar deuren opende aan de Beekstraat is een belangrijke mijlpaal aangebroken: het eerste kind verlaat de kinderopvang en vertrekt naar de basisschool. Olivier Roskam startte er in juni 2018 als allereerste baby.

Nu hij binnenkort zijn vierde verjaardag viert, is het tijd om door te stromen naar de basisschool en zal hij als kleuter het Montessorihuis verlaten.

Eerste babyMontessorihuis-baby

Het Montessorihuis opende in juni 2018 haar deuren, waarna Olivier er als eerste baby startte. Melissa van Meegen, locatiehoofd van Montessorihuis, is een van de medewerkers die er het langst werkt en heeft Olivier dan ook van baby tot kleuter op zien groeien: “Ook voor ons is het een heel bijzonder moment dat hij nu naar de basisschool gaat en we zullen zijn gezellige geklets enorm gaan missen. Omdat Olivier het allereerste kind op de opvang was, kreeg hij in het begin nog een-op-een-begeleiding. Zo bouw je natuurlijk heel snel een band op. Nadat er meer kinderen bij kwamen, ging hij steeds meer samen met anderen spelen. Net als de meeste jongens heeft Olivier altijd veel energie, maar hij kan ook helemaal opgaan in zijn fantasie. Het was dan ook altijd fantastisch om samen met hem te spelen in zijn fantasiewereld vol intercitytreinen en robots.”

Spannend

Olivier zelf vond zijn vertrek ook heel spannend, maar gelukkig was het een gezellige feestdag. Zo mocht hij zijn zelfgemaakte cake trakteren en de kinderopvang was feestelijk aangekleed met posters, ballonnen en borden met zijn foto erop. Er was zelfs een heuse rode loper voor hem uitgelegd, waarover hij het Montessorihuis voor de allerlaatste keer mocht verlaten.

Montessorihuis

Montessorihuis Arnhem is een kleinschalige opvang voor kinderen van nul tot twaalf jaar en biedt zowel kinderopvang als buitenschoolse opvang. Montessorihuis is gevestigd in de Beekstraat, in het centrum van Arnhem.
Meer informatie: www.montessorihuis.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen