3 november start Rozet twee cursussen: Veilig daten en Besparen via internet

Foto: Pixabay

Rozet en Digislim geven diverse cursussen om mensen te helpen met taal en digitale vaardigheden. De volgende cursussen starten op korte termijn.

Op 3 november starten twee cursussen: Veilig daten via internet en Besparen via internet.

Veilig daten via internet

Veel mensen proberen via internet in contact te komen met andere mensen. Door het grote aanbod zien ze vaak door de bomen het bos niet meer en komen ze bijvoorbeeld terecht op malafide websites. Voor ze het weten, zijn ze hun geld kwijt zonder succes.
Om dit te voorkomen, geven Rozet en Digislim de gratis cursus Veilig daten via internet. Deelnemers leren onder meer welke sites veilig zijn, hoe ze het beste een profiel aan kunnen maken en wat ze beter niet kunnen doen. De cursus start op 3 november in Wijkcentrum de Hobbit in Malburgen en duurt vier weken.

Besparen via internet

Om te besparen via internet is er de gratis cursus Besparen via internet. Het is actueler dan ooit: hoe bespaar ik op mijn vaste lasten? Voor mensen die hun internetvaardigheden willen vergroten, geven Rozet en Digislim de gratis cursus Besparen via internet.
Deelnemers leren onder meer hoe zij hun energiekosten verlagen of een goedkopere zorgverzekering afsluiten. De cursus start op 3 november in Wijkcentrum de Nieuwe Hommel in Klarendal en duurt vier weken.

Meer informatie

Meer info op www.digislim.nl of via Erdinç Yazilitas: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden