Hive Gelderland nodigt werkenden uit voor ontwikkeljaar

Foto: Hive

Hive is een begrip in Gelderland. Met steun van  Provincie Gelderland, Werkbedrijf Rijk van Nijmegen, netwerk De Nieuwe Arbeid en in nauwe samenwerking met de HAN University of Applied Sciences maken zij mensen sterker en futureproof in hun werk.

Inmiddels hebben tientallen Hive’rs de vijf (online) Hive’experiences doorlopen en legio cursussen, podcasts en webinars gevolgd op de Hive Academy.
Tot 1 mei nodigt Hive nieuwe deelnemers uit voor gratis deelname aan het unieke Hive-jaarprogramma.

Werk en leven als ontdekkingsreis

Arbeidsmarkt en werk veranderen in rap tempo. Als werknemer en werkgever wil je bijblijven en dat betekent leren, ontwikkelen en groeien. In je werk en als persoon. Stichting Hive gelooft in werk en leven als ontdekkingsreis. Zo maakt Hive van bijblijven een verrassende en interessante expeditie, die je aangaat samen met anderen. In een Hive’experience oefenen deelnemers de eigen 21e eeuwse vaardigheden tijdens uitdagende werkvormen en opdrachten. In de Hive’academy kan iedere deelnemer een jaar lang de rugzak vullen met meer dan vijfhonderd leermogelijkheden over uiteenlopende thema’s en vakgebieden. Van leiderschap, creatief denken tot spreken in het openbaar of omgaan met conflicten. Of gewoon een cursus zakelijk Engels of Office 365.

Badge systeem

Nieuw is dat Hive een badge systeem heeft gerealiseerd. Dit is dé manier om te laten zien dat je je nieuwe vaardigheden of kennis hebt eigengemaakt. Een badge is een erkenning van leren én presteren van de deelnemer, voor op het curriculum vitae van de deelnemer.

Aanmelding vóór 1 mei gratis

HAN University of Applied Sciences helpt Hive. Onder leiding van prof. dr. Annet de Lange onderzoeken, meten en rapporteren zij het effect van Hive. Om de onderzoeksgroep zo groot en divers mogelijk te maken, is deelname aan het Hive-jaarprogramma bij aanmelding vóór 1 mei gratis. Hive nodigt zowel particuliere als zakelijke deelnemers uit zich te melden bij Daan Bongers, via [email protected]
Meer info hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden