Peercoaches bieden ondersteuning bij zoeken naar werk

Foto: ImPower

Het is moeilijk om ondersteuning te vinden bij het zoeken naar werk of opleiding tegenwoordig. ImPower biedt de mogelijkheid om online peercoaches te ontmoeten.

Dat gebeurt kostenloos op donderdag 3 december van 13.00 tot 14.30 uur.

Meet en Greet

Ben jij of ken jij iemand uit regio Gelderland die langere tijd op zoek is naar werk en zoek je ondersteuning bij het vinden van een baan of opleiding? En ben je bereid tijd in jezelf te steken en te werken aan een mooie toekomst? Meld je dan nu aan voor de online Meet en Greet met de peercoaches van ImPower op donderdag 3 december om 13.00 tot 14.30 uur. Via Zoom krijg je de kans in gesprek te gaan met hun ervaringsdeskundige peercoaches.

Gratis ondersteuningpeercoaches

Deze Peercoaches hebben allemaal ups en downs gehad in hun leven. Deze ervaring zetten ze nu in om mensen te ondersteunen en/of te motiveren in hun zoektocht naar een baan of opleiding. Zij weten wat het is om werkzoekend te zijn en hobbels tegen te komen in de zoektocht naar werk en helpen je graag en kosteloos.
Aanmeld link: kiesjecoach026.nl.
ImPower bemiddelt geen mensen. Die is geen uitzendbureau, maar coacht mensen naar (betaald) werk en/of een opleiding d.m.v. interesse, betrokkenheid en enthousiasme.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden