Huisdier van de week: Ontmoet Tjabbo!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Tjabbo, geboren op 21 september 2017, is een border collie in een stafford jasje. Hij heeft veel mentale en fysieke uitdaging nodig. Een balletje gooien is voor hem niet genoeg, dus hij zal met zijn koppie aan de slag moeten.

Tjabbo is veel met zijn omgeving bezig en snel afgeleid. Hij hoort en ziet alles en houdt zijn omgeving goed in de gaten. Wanneer hij niet genoeg wordt uitgedaagd, wordt hij nerveus en onrustig. Tjabbo kan op commando zitten, liggen, een poot en high5 geven. Hij heeft veel energie en bij het lopen trekt hij aan de lijn. Samen spelen en werken is voor hem de grootste beloning. Hij krijgt graag een knuffel en deelt enthousiast zijn kusjes uit.

Dierentehuis Arnhem & Omstreken

Dierentehuis Arnhem en omstreken zoekt voor Tjabbo iemand die voldoende tijd en ruimte heeft. Ervaring met border collie-achtige rassen is een vereiste. Het dierentehuis plaatst hem in een 1-2 persoonshuishouden zonder kinderen. Tjabbo kan nog niet alleen zijn en dit zal opgebouwd moeten worden. Het dierentehuis denkt dat hij waaks is.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Tjabbo, diernummer: 31514

Kijk voor meer informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/tjabbo/

Heb je interesse? Geef je Tjabbo een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: dierentehuisarnhem.nl.

Dossier:
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen