112

Man gezocht na incident overleden vrouw

De politie is donderdagavond een onderzoek gestart nadat er een vrouw werd aangetroffen aan de Cuijkstraat. Ze bleek te zijn overleden.

Naar aanleiding van dit incident zijn we dringend op zoek naar de man op de foto. Benader de man niet zelf, maar bel direct 112.

Politie onderzoektman gezocht

De politie zoekt de man omdat hij mogelijk betrokken is bij het incident. Daarnaast maakt de politie zich zorgen omdat hij een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kan zijn. De man draagt mogelijk de volgende kleding: een licht kaki shirt, een donkere broek en sportschoenen.
Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) ingericht dat dit incident onderzoekt.
Hoe de vrouw precies gewond is geraakt en uiteindelijk is overleden, maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. Ook kan de politie nog geen informatie geven over de identiteit van de vrouw.
Meer informatie kan de politie op dit moment niet delen over dit incident.

Wie heeft er meer informatie of camerabeelden?

Mensen die donderdagavond iets opvallends hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Cuijkstraat, vraagt de politie contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook beelden van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcambeelden uit de omgeving kunnen relevant zijn voor het onderzoek.
Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen