Startclub Arnhem groeit door

Foto: Startclub Arnhem

Het aantal startende ondernemers in Arnhem loopt in de duizenden. Dus er is voor Startclub Arnhem nog veel terrein te winnen.

Na een eerste startperiode van Startclub Arnhem is zakelijk leider Auke van Stralen aangetrokken om de organisatie te verstevigen en verder uit te bouwen.

Potentie startende Arnhemse ondernemers

De komende tijd zal het aanbod en het bereik worden vergroot, mede door het aantrekken van een aantal nieuwe partners uit de stad. Zo zullen meer Arnhemse starters geholpen worden, én beter. Met duizenden startende ondernemers in Arnhem is het potentieel van de stad groot te noemen. Er is best wat aanbod voor startende ondernemers in de stad (onder andere werkplekken, programma, coaching of financiering), maar het aanbod is versnipperd en voor starters lastig te vinden. Startclub Arnhem bundelt het aanbod vanuit alle instanties en biedt dit aan via website en social media. Daarnaast verzorgt Startclub ook zelf aanvullend programma.

Grootse ambitiesstartclub

Auke van Stralen is sinds de zomer aangetreden als nieuw zakelijk leider van Startclub Arnhem. Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, innovatie en ondernemerschap heeft hij een scherpe visie op de toekomst van de club. Hij zal zich de komende tijd inzetten om hét platform voor startende ondernemers in Arnhem nog verder te brengen. Auke houdt het niet alleen daarbij, maar kijkt ook verder: “Voor mij is Startclub Arnhem niet alleen een platform dat bestaande startups in Arnhem met programma en ook elkaar verbindt, maar een club die ook dusdanig aantrekkelijk kan worden dat mensen er ook voor naar Arnhem komen.”

Nieuwe partners

Startclub Arnhem trekt de aandacht met het succes en de groei die ze doormaken. Zo is nieuwe partner ORION aangesloten bij de club. ORION is een van de drie startup programma’s van Ondernemen Gelderland en richt zich voornamelijk op het op de markt brengen van vroege fase ideeën van innovatieve startups.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden