Kater Tommie is weer bij zijn nieuwe baasjes in Doorwerth!

Foto:

Gisterenavond werd Tommie ineens gespot door een buurvrouw. Hij was dus helemaal niet weggegaan uit de buurt en nog geen 75 meter van zijn nieuwe thuis af. samen met de buren hebben zijn baasjes hem proberen te lokken want hij zat schuw onder een struik.

“Met voer, haring en zijn witte schapenvachtje van thuis ooit. Dat laatste werkte. Hij liep mee naar onze tuin. Uiteindelijk wist een buurman hem te grijpen en naar binnen te krijgen. Luid miauwen verkennende hij daar het huis. Hij at niet maar vrat en had duidelijk honger,” vertelt zijn baasje dat heel blij is dat Tommie weer veilig terug is en het erg bijzonder vindt dat hij zo dichtbij is gebleven terwijl gevreesd werd dat hij terug zou lopen naar zijn vorige huis in Arnhem.

En weet je wat nu ook bijzonder is? “Leuke van dit al is dat we in korte tijd heel veel buurtgenoten hebben leren kennen.”

Nieuwe baas

Via Verhuisdieren.nl worden dieren aangeboden die niet meer bij hun baasje kunnen blijven, bijvoorbeeld door ziekte of verhuizing. Vaak is het, het baasje zelf die alle moeite neemt om een nieuw baasje te vinden. En ook zijn nieuwe baasjes waren op zoek, na het overlijden van hun geliefde buurkat om nu zelf een lieve mooie, maar vooral zwarte kat in huis te halen. Met Tommie klikte het meteen en zijn baasje vond het goed dat hij in Doorwerth ging wonen.

 

Tommie Tommie

♦♦♦

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden