Borghese Real Estate levert High Park Arnhem op

Foto: Egbert de Boer

281 hoogwaardige appartementen, gelegen aan de rand van de wijk Klarendal, met een weids uitzicht over Arnhem. Dat is High Park Arnhem, de unieke transformatie van het 60.000 vierkante meter tellende voormalig PostGiro kantoor ontwikkeld door Borghese Real Estate.

Het ontwerp is van de hand van Powerhouse Company en landschapsarchitect veenenbos en bosch. Aannemer KlokGroep uit Nijmegen heeft het complex gerealiseerd.

Nog enkele huurappartementen beschikbaar

Op 31 mei dit jaar is deze unieke, kolossale én volledig gasloze transformatie opgeleverd aan Syntrus Achmea Real Estate en Finance namens BPL Pensioen, eigenaar van de 203 huurappartementen. Het complex bestaat daarnaast uit 78 koopappartementen op de bovenste verdiepingen. De appartementen zijn veelal industrieel, hoog, comfortabel en bieden vanaf de eerste verdieping een schitterend uitzicht over de stad. Alle koopwoningen zijn al geruime tijd verkocht. Er zijn nu nog enkele huurappartementen beschikbaar.

Wonen in High Park Arnhem

Wonen in High Park Arnhem biedt méér dan unieke hoge plafonds en duurzame warmte en koeling van Eteck alleen. Zo wordt er door Loohorst Landscaping aan de voet van High Park een ruim en fraai landschapspark van circa vijftienduizend vierkante meter gerealiseerd. Daarnaast is er in de plint van het gebouw ruimte voor commerciële voorzieningen en/of horeca. Het naastgelegen House Of Arnhem is laatst door Borghese op 31 maart opgeleverd en telt 153 young-urban loftappartementen.

Duurzame transformatie

Maikel Withaar (Real Estate Developer Borghese): “Wij zijn trots dat wij gezamenlijk met het projectteam deze unieke landmark een volwaardig tweede leven hebben mogen geven met behoud van de karakteristieke uitstraling. Dit nieuwe appartementencomplex is voor ons het ultieme voorbeeld van een duurzame en toekomstbestendige transformatie.” Meer weten over dit project? Kijk op www.highpark.nl

Over Borghese Real Estate

Borghese Real Estate realiseert een verscheidenheid aan vastgoed in Nederland. Waaronder een aantal grootschalige woningbouw projecten: High Park met 485 huur/koop woningen te Arnhem, Zernike Tower met 700 studentenwoningen te Groningen, Het IJland met 271 huurwoningen in Amsterdam en Maanplein met de 640 huurwoningen en 50.000 vierkante meter kantoor in Den Haag. Haar signatuur is daarbij toekomstbestendigheid: gebouwen realiseren die er later ook nog toe doen. Borghese ontwikkelt en bouwt duurzaam met toekomstperspectief. Voor meer informatie: www.borgheserealestate.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden