Online informatieavond en DO IT!-lessen Leerpark Presikhaaf

Foto: Leerpark Presikhaaf

Morgen,  4 maart, vindt de online informatieavond van Leerpark Presikhaaf plaats. Van 18.30 tot 20.30 uur is er een virtuele tour door de school.

In die virtuele tour kunnen live via (beeld)bellen één-op-één gesprekken gevoerd worden en kun je allerlei informatie vinden.

Telefonisch kan ook

Ook is er de mogelijkheid om samen met een medewerker van het Leerpark de tour door de school te maken. Vragen kunnen tevens telefonisch gesteld worden via: 026-3629152. Ouders die geïnteresseerd zijn in de Praktijkschool kunnen een afspraak maken om kennis te maken.

Op 10 maart a.s. zijn er online DO IT!-lessen voor leerlingen van groep 8.

Opgeven niet nodig

De online informatieavond vindt plaats via arentheemcollege.nl/leerpark-presikhaaf. Vooraf opgeven is niet nodig. Voor de DO IT!-lessen is opgave vooraf gewenst via de website of telefonisch.

Leerpark Presikhaaf

Op Leerpark Presikhaaf wordt er uitdagend onderwijs geboden. Leerlingen kunnen er terecht voor praktijkonderwijs, pro-vmbo, vmbo, beroepsmavo (vmbo-tl) en mbo. Er wordt maatwerk geboden. Leerlingen leren er op veel manieren: door te kijken, te luisteren, te lezen én te doen.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden