Vanaf maandag bij 2Switch winkels in Arnhem: Mail & Collect

Foto: 2Switch-Arnhem

Vanaf maandag 15 februari is het mogelijk om producten per mail te bestellen bij de 2Switch kringloopwinkels. Een wens voor een bepaald product kan gemaild worden naar 2Switich.

De winkelmedewerker gaat vervolgens op zoek in de winkel.

Webshop lastig voor 2Switch winkels

Vanaf deze week mogen winkels weer producten aanbieden via een “Click & Collect”. Voor de kringloopwinkels van 2Switch is het een stuk lastiger om een webshop in te richten. Door ons wisselende aanbod, maar ook door de hoge kosten die het opzetten van een webshop met zich meebrengt.

Er zijn echter veel mensen afhankelijk van de kringloopwinkel. Mensen die het zich niet kunnen veroorloven om online nieuwe producten te bestellen. Maar ook mensen die juist voor duurzaam kiezen en daarom liever tweedehands kopen.

Winkelmedewerker gaat op zoek

Daarom werken wij vanaf maandag 15 februari met “Mail & Collect”. Klanten die op zoek zijn naar een specifiek product kunnen dan een mail sturen met een zo concreet mogelijke beschrijving van het betreffende product. De winkelmedewerker gaat vervolgens op zoek in de winkel en mailt een of meerdere foto’s van de beschikbare producten. Na akkoord van de klant wordt een afspraak gemaakt om de bestelling op te halen. De klant ontvangt een bevestigingsmail met het tijdslot en alle praktische informatie om de bestelling veilig op te halen. Bij het ophalen kan dan ook meteen betaald worden.

Toch bij 2Switch terecht, maar geen funshoppen

Hoe? Dat lees je hieronder:

 1. Stuur een mail naar de 2Switch winkel bij jou in de buurt met een duidelijke omschrijving van het product dat je zoekt. Denk aan afmetingen, kleur, model, materiaal etc. Hoe specifieker, hoe beter.
 2. Een winkelmedewerker neemt vervolgens contact met je op via mail. 2Switch doet haar best om binnen 24 uur te reageren. Je ontvangt dan ook een of meerdere foto’s van de items die zij op voorraad heeft met de prijzen daarbij.
 3. Wil je het kopen? Dan maken je met 2Swithch een afspraak om het item op te halen bij de winkel. Je krijgt hiervoor een tijdslot. Je betaalt ter plekke (pinbetaling heeft de voorkeur) en je kunt het meteen meenemen.
 4. Eventueel kun je dan ook een bezorgafspraak regelen.

* Bovenstaande geldt voor grotere items zoals meubels, fietsen, elektronica of witgoed. Dus geen soepkopje of funshoppen.

Voorwaarden

 • Funshoppen is niet de bedoeling.
 • Alleen bestelde items kunnen gekocht worden, dingen die bijvoorbeeld in de etalage ziet moet je eerst bestellen voordat je ze, minimaal 4 uur later, mee kunt nemen.
 • Kom je niet opdagen tijdens jouw ophaaltijdslot? Dan vervalt de afspraak. Je kunt dus niet later komen, er moet dan eerst een nieuwe afspraak gemaakt worden.
 • Eerst uitproberen of bekijken kan helaas niet.
 • Je kunt eerst betalen bij de kassa en daarna je bestelde spullen meenemen of bij de goederen inname ophalen.
 • Minimaal bestelbedrag is € 20,00
 • Onze coulanceregeling zoals vermeld in de verkoopvoorwaarden geldt wanneer de winkels weer open zijn, op vertoon van de originele bon.

Deelnemende winkels

2Switch Arnhem
Westervoortsedijk 120
[email protected]

What do you want to do ?

New mail

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden