Barbertalks en tutorials van Alem the Barber, Barbershop the One

Foto: Barbershop the One

Column – Aangenaam, mijn naam is Alem oftewel Alem the Barber en ik ben de trotse eigenaar van Barbershop the One aan de Jansbinnensingel in Arnhem.

Mijn liefde en passie voor het barbiervak begon in 2017. Het begon met nieuwsgierigheid, hierna volgde het spelen en oefenen met scharen en tondeuses. Inmiddels heb ik mijn compleet eigen stijl ontwikkeld en weten mijn klanten precies wat ze kunnen verwachten. Doordat mijn werk mij zoveel plezier en energie geeft ben ik na gaan denken hoe ik dit verder kon uitbreiden.

Barbertalks en tutorials op YouTube

Zo ontstond mijn YouTube kanaal ‘Alem the Barber’ en heb ik afgelopen jaar gewerkt aan een YouTube serie genaamd ‘Barbertalks’. Omdat ondernemen in de aard van het beestje zit is er inmiddels ook een eigen hoodie lijn met het bekende logo van Barbershop the One.

Van mijn een zaak een merk is maken is een van mijn doelen, maar ik ben natuurlijk het liefst bezig met het vak zelf. Ik wil graag andere mensen meenemen in het vak, mensen motiveren en inspireren. De tips en tricks meegeven. Op mijn YouTube kanaal heb ik inmiddels al meerdere barber tutorials staan die voor mensen makkelijk te begrijpen zijn. Nu in de Corona tijd is het natuurlijk helemaal fijn als je zelf je haar kunt doen. In de toekomst wil ik dit graag verder uit breiden en hoop ik op den duur mensen in de zaak te kunnen ontvangen voor workshops. Gewoon, laagdrempelig, gezellig maar vooral leerzaam. Ik durf met trots te zeggen dat er dit jaar nog veel mooie dingen aankomen en uitkomen als verlengstuk van Barbershop the One. Op naar een mooi jaar voor ons allen, en wie weet zie ik jullie snel bij mij in de zaak!

Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door: Barbershop the One

Lees ook: Barbertalk met Jesse Laport

barbertalks

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen