Je hoeft je niet te vervelen tijdens de lockdown dankzij Burgers’ Zoo

Foto:

Burgers’ Zoo is helaas nog even gesloten. Minimaal tot en met 19 januari 2021 vanwege de lockdown, maar online staan de poorten van het dierenpark wagenwijd open!

De afgelopen weken de organisatie achter het park hard gewerkt om jullie op diverse manieren een kijkje achter de schermen te geven Zodat jullie niets hoeven te missen van de dieren in Burgers’ Zoo. Hieronder vind je vier tips voor kleurrijke nieuwe content op de website van Burgers’ Zoo én de social media Instagram, Youtube. Facebook en Twitter.

De vraag van vandaag

In deze nieuwe videoreeks ‘De Vraag Van Vandaag’ gaan we de vragen van bezoekers van ons park beantwoorden. Tijdens de lock-down komt er elke vrijdag en woensdag een nieuwe video online, waarin een dierverzorger een dierenvraag beantwoordt. Heb je zelf ook een goede vraag? Post die dan onder één van de video’s en wie weet komt jouw vraag in de volgende (reeks) uitzending(en)! Wat is het duurste dier in de dierentuin qua onderhoud?

Live Video's - Burgers' ZooLive video’s

Elke dinsdag en donderdag komt er een nieuwe live video op Facebook en YouTube online. Onze presentator neemt telkens een kijkje bij een andere diersoort, waar één van onze dierverzorgers van alles over vertelt. Zo missen jullie niets van de dieren en krijgen jullie een extra kijkje achter de schermen!   Live bij de panters

Volg het ‘lock-boek’ tijdens de lockdown

Burgers’ Zoo is helaas voorlopig minimaal tot en met 19 januari 2021 gesloten voor haar bezoekers, maar dat betekent uiteraard niet dat er niets meer gebeurt in het park. Het leven gaat door en graag geven de medewerkers van het dierenpark jullie regelmatige updates van nieuwswaardige ontwikkelingen in het park. Jullie lezen alle nieuwtjes in het ‘lock-boek’, waarin ze meerdere malen per week een update posten. Veel leesplezier! Lock-boek: Jonge pinguïns.

Weekoverzicht:

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden