Vergroot je naamsbekendheid met een advertentie op Arnhem Nieuws

Foto: Nieuws.nl

Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf juist in deze tijden extra vergroten? Hebben jullie een (nieuwe) afhaal- en/of bezorgservice? Dan is dit het moment om bij consumenten blijvend onder de aandacht te komen en te blijven.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Arnhem Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem nu contact op met Chatura Pijs voor meer informatie. Je kunt hem bellen op telefoonnummer 06-36115348 of mail naar [email protected]

Dagelijks lokaal nieuws

Arnhem Nieuws biedt al ruim twee jaar gratis iedere dag het actuele nieuws uit de stad, de verschillende wijken en de buurgemeentes. We hebben speciaal aandacht voor ondernemers, juist in deze coronatijd. En dat wordt gewaardeerd! De pageviews van onze website groeien, onze Facebookpagina krijgt steeds meer volgers en ook inschrijvingen voor onze gratis digitale nieuwsbrief groeien gestaag. En we blijven groeien! Ook zeer interessant voor adverteerders dus!

Reserveer daarom nu jouw advertentie of advertorial! Bel met Chatura op 06 – 06-36115348 of mail naar [email protected] voor de mogelijkheden.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden