Huisdier van de week: Ontmoet Moira

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Moira is geboren in 2007 en is een sociale, energieke hond. Ze vindt het heerlijk om lekker te wandelen. In het begin trekt ze je nog aardig mee, maar dit wordt na een tijdje wel minder.

Spelen met takjes, een balletje of een touw, of ander speeltje is ook erg leuk. Je kan het goed van haar afpakken, dit laat ze meestal wel toe, soms pakt ze hem snel terug en rent weg.

Niet bij jonge kinderen

Naar andere honden kan ze erg wisselend reageren (een echte teef), je moet haar dus wel goed kunnen houden. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst haar niet in een gezin met hele jonge kinderen, daarvoor kan ze soms nog net te lomp zijn.

Moira krijgt speciaal dieetvoer: Urinary. Dit in verband met blaasgruis in het verleden. Haar verdere leven moet ze dit blijven krijgen, anders is de kans dat ze weer blaasproblemen krijgt groter.

Dierentehuis Arnhem

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één of meerdere van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Moira!

Diernummer 29157

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/moira/.

Heeft u interesse? Geeft u Moira een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden