Hele Arnhemse wijk wint cadeaukaarten voor lokale ondernemers

Foto: Binnenstad Arnhem

Een hele wijk (postcodegebied 6831) in Arnhem valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van €50,- dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze.

Deze cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

Cadeaukaarten uitkiezen

Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers.
Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Arnhem verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

€17,5 miljoen ter besteding bij lokale ondernemers

De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal €17,5 miljoen aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Zo winnen niet alleen de deelnemers van de Postcode Loterij, maar kunnen ook ondernemers en winkeliers in die buurten en regio’s er hun voordeel mee doen.
Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen meer informatie vinden hier.cadeaukaarten

Samenleving wint altijd

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.
Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen huishoudens mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal veertig procent  van de lotprijs jaarlijks 105 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim €6,2 miljard aan mens en natuur geschonken. UNICEF,Voedselbanken Nederland, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzenen vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden