Veel steun voor dierentehuis Arnhem na inbraak

Foto: rheden.nieuws.nl

De doneeractie van Bas Kaptein voor het door inbraak getroffen Dierentehuis Arnhem is zeer succesvol. Hij wist in een week tijd een bedrag van maar liefst € 5367,- op te halen.

321 donateurs leverden een financiële bijdrage via de website om het getroffen dierentehuis er bovenop te helpen.

Hart onder de riem

Aan de poort van de dierenopvang, alsmede via de website van het dierentehuis werd er ruim gedoneerd door vele mensen die het dierentehuis en vooral de vele vrijwilligers een hart onder de riem staken.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Bas Kaptein:

“Ik, maar vooral de vrijwilligers die daar dag en nacht voor ons klaar staan hadden hiervan nooit durven dromen, het is hartverwarmend om de vele positieve en liefdevolle reacties van mensen te lezen en te horen. Dit doet je goed als mens dat er zo naar dieren en naar vrijwilligers wordt omgekeken. Dit was dan ook mijn motivatie om deze actie te doen. De dieren maken het goed en ben ook blij dat ze daar niet aan hebben gezeten” .

Wat het dierentehuis met het opgehaalde bedrag gaat doen is nog niet bekend. Ze kunnen in ieder geval voorlopig weer even vooruit, al blijft uw financiële bijdrage of vrijwillige hulp altijd zeer welkom.

 

Bron: Rheden Nieuws

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden