Doe mee met NLdoet op 13 en 14 maart

Foto: NLDoet

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Het Oranje Fonds

In Nederland staan heel veel mensen klaar voor een ander. Hierdoor worden mensen uit de eenzaamheid gehaald en gehouden. En er wordt hard gewerkt om mensen blijvend uit de armoede te helpen. Er staan ook veel vrijwilligers klaar om vluchtelingen zich welkom te laten voelen. Het Oranje Fonds kent talloze indrukwekkende en inspirerende initiatieven, waaraan ze graag een bijdrage leveren. Dat doen ze met geld, kennis en netwerken.

Hopelijk komen voldoende mensen helpen

Maar ook door NLdoet te organiseren. Een vrijdag en een zaterdag waarop allerlei organisaties, die het vooral van vrijwilligers moeten hebben, hun klus(sen) hebben aangeboden. Twee dagen waarvan ze hopen dat er voldoende mensen komen om hen te helpen.

Kom je ook helpen?

Met NLdoet maak je echt op één dag een groot verschil voor een ander. Door een klus te klaren zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis. Of dat kinderen een veiliger plek hebben om te spelen in een buurt. Het kan ook zijn dat sportverenigingen betere accommodaties hebben voor hun leden.

Meedoen is simpel

Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom! Meedoen als vrijwilliger is simpel. Zoek een leuke klus bij jou in de buurt en meld je aan. Alleen, of nog leuker, met je sportclub, collega’s of familie.
Zoek hier een klus op woonplaats.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden