Ondernemers gezocht voor Valentijnsdag Liefdestour evenement

Foto: Willow Mae

Zangeres en storyteller Willow Mae organiseert op 14 februari 2020 een evenement in de Koepelkerk rond haar Liefdestour. Ze zoekt daarvoor regionale ondernemers die een dienst of product aanbieden met een link naar de liefde.

Willow Mae heeft als missie om de wereld een stukje mooier te maken. Ze wil mensen inspireren en begeleiden om een liefdevol leven, in al haar facetten, te creëren.

Liefdesmarkt

Willow Mae wil graag regionale ondernemers bij het evenement betrekken die een dienst of product aanbieden met een link naar de liefde. Maak je bijvoorbeeld sieraden, parfums, ben je (relatie)coach, mediator of trouwambtenaar? En wil jezelf en jouw bedrijf profileren en kennis maken met nieuwe potentiële klanten in jouw regio of meerdere plekken in Nederland tijdens deze tour?

Dan kun je kosteloos deelnemen aan de Liefdesmarkt tijdens het evenement op 14 februari. Hoe dit precies in zijn werk gaat, kun je lezen op de website: willowmaemusic.nl/ondernemers-gezocht/

Zoektocht en verlangen

liefdestourWillow Mae neemt, samen met lokale ondernemers, de bezoekers van de Liefdesmarkt mee op een reis. Een reis met muziek en verhalen, met producten en diensten die je (liefdes)geluk voor ogen hebben. Voor nieuwe inspiratie en moed, verbinding met jezelf, je eventuele partner en de andere mensen om je heen om de liefde in al haar vertoningen te laten bloeien.

Tijdens de Liefdestour speelt Willow Mae, samen met haar kwintet, de muziek van haar debuutalbum ‘Song of Songs’ welke in 2019 op CD uitkwam en in 2020 digitaal en als Bookazine verschijnt. Op ‘Song of Songs’ neemt ze de luisteraar mee in haar zoektocht en verlangen naar de ultieme liefde. Speciaal voor de Liefdestour brengt Willow Mae op 6 december een gloednieuwe single uit; een cover van ‘Love Me Now’ van John Legend.

Praktische informatie

Het Liefdestour evenement vindt plaats op vrijdag 14 februari 2020 in de Koepelkerk in Arnhem. Deelnemende ondernemers: Esther Sanders en Eli te Winkel – De Tantrische Relatie (onderdeel van Hartstreling) en Ivenes Braam – Biodanza & coaching. Meer informatie over Willow Mae: willowmaemusic.nl

Wil je als ondernemer mee op Liefdestour? Je kunt je aanmelden via: willowmaemusic.nl/ondernemers-gezocht. Wil je meehelpen als vrijwilliger, check dan: willowmaemusic.nl/vrijwilligers-gezocht

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden