Groot onderhoud N804 van 14 oktober tot 9 november

Foto: pixabay

De provincie Gelderland voert wegwerkzaamheden uit tussen Schaarsbergen en Hoenderloo. Deze vinden plaats tussen 14 oktober en 8 november.

Het doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Omleiding

De werkzaamheden zijn aan de Hoenderloseweg en Deelenseweg (N804), tussen de Koningsweg (N311) in Schaarsbergen en de Otterloseweg (N304) bij Hoenderloo. Tussen 14 oktober en 8 november is er een vekeersomleiding. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het doorgaand verkeer rijdt via de Koningsweg (N311), Arnhemseweg (N310) en Apeldoornseweg (N304). Fietsers volgen de omleiding via de Paalbergweg, Krimweg, Woeste Hoefweg, Oude Arnhemseweg en Apeldoornseweg. Verkeersregelaars geven aan hoe bestemmingsverkeer moet rijden.

Snelheid omlaag

Er komt, behalve meerdere drempels en plateaus, vervanging van de asfaltdeklagen in Hoenderloo. Tussen de noordelijke grens van de bebouwde kom van Hoenderloo en de Otterloseweg (N304) in de gemeente Apeldoorn gaat de snelheid omlaag van 80 naar 60 km per uur. Bij de kruising Houtkampweg / Krimweg komt een veilige oversteekplaats voor fietsers. Verder verdwijnen er twee wildroosters die geen functie meer hebben. De lantaarnpalen krijgen ledverlichting. Ook is er een onderhoudsbeurt gepland voor een aantal duikers.

Samen overlast verminderen

Bij het werken aan de weg doet de provincie er alles aan om de overlast zo min mogelijk te houden. Maar hinder is niet te vermijden. Denk eraan om de omleidingsroutes te gebruiken. Dat is niet alleen in het belang van de veiligheid, maar voorkomt overlast aan de omgeving. Het is ook beter voor het milieu. 

Meer informatie

Meer informatie over het project vindt u op www.gelderland.nl/N804. Actuele informatie over werkzaamheden en omleidingsroutes vindt u op www.bereikbaargelderland.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden