Wat is volgens jou het gezelligste terras van Arnhem?

Foto: Momarket

De zomervakantie mag dan voorbij zijn, maar het mooie weer komt gewoon nog even terug. Daarom nog even een verkiezing voor het gezelligste terras van Arnhem.

Gewoon omdat het kan.

Genoeg terrasjes

In Arnhem hebben we genoeg leuke terrassen. En elk terras heeft zo zijn eigen charme. Toch is er iets waardoor mensen juist graag naar dat ene terras gaan. En wat dat dan is? Dat willen wij nu juist graag horen!

Dus, wat is het gezelligste terras van Arnhem? En misschien is er zelfs een leukste serveerder/serveerster die ook wel een bloemetje verdient! Na augustus maken we de balans op en gaan we even langs bij het gezelligste terras met een oorkonde en een bloemetje. Taggen maar! Schroom niet, elk terras van Arnhem komt in aanmerking.

Voorwaarden

Stemmen op je favoriete terras én medewerker kan vanaf nu! Op zondag 1 september worden de stemmen geteld. Likes tellen niet mee. Alleen een reactie op onze facebookpagina geldt als stem. Tag ook vooral de onderneming. De eigenaren vinden het vast erg leuk om te zien dat ze gewaardeerd worden!

Vraag ook je vrienden om te stemmen. Hoe vaker een onderneming wordt genomineerd, hoe meer kans ze maken. Dat zelfde geldt voor de leukste medewerk(st)er!

Het terras én de medewerker met de meeste stemmen wint. Proost!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden