Aanhouding steekincident Singravenlaan Presikhaaf

Foto: Arnhem Nieuws

Vorige zondag, op 4 augustus rond 05.30 uur, werd melding gemaakt van een steekincident aan de Singravenlaan in Presikhaaf. Politieagenten waren snel ter plaatse en troffen een gewonde man aan.

In het onderzoek naar het incident op de Singravenlaan heeft de recherche een 27-jarige inwoner van Arnhem aangehouden.

Verdachte uit Arnhem

Het slachtoffer is een 30-jarige inwoner van Arnhem, die door een andere man gestoken zou zijn. Hij was ernstig gewond en werd naar het UMC Radboud overgebracht en deed ook aangifte.

Vooraf aan het steekincident zou een woordenwisseling hebben plaatsgevonden waarbij mogelijk nog een derde persoon bij betrokken was. Vervolgens ging de verdachte er in een grijze auto vandoor. Bij het onderzoek is intussen een 27-jarige verdachte uit Arnhem ingesloten voor verhoor en in verzekering gesteld.

Oproep

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit geweldsdelict, neemt u dan direct contact op met de politie via de ‘Reageren’-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer). Meer informatie: https://www.politie.nl/themas/geweld.html

0