15 september Rabo Bridge to Bridge loop

Foto: Rabo Bridge to Bridge

Wil je de Rabo Bridge to Bridge lopen met een gepersonaliseerd startnummer? Schrijf je dan uiterlijk vrijdag 16 augustus in voor je favoriete afstand.

Je hebt nog een week! Inschrijven doe je via http://bit.ly/btbarnhem

Nummer met naam

Voor vrijwel alle afstanden van de Bridge to Bridge Run zijn nog kaarten beschikbaar. Alleen de Freedom Trail is uitverkocht. Wil je meelopen in de Menzis 5 kilometer, de Van Wijnen 10 kilometer, de Infocaster 10 Engelse mijl of de Kidsrun, schrijf je dan snel in. Doe je dat voor 16 augustus dan loop je op 15 september met een nummer met je naam erop.

Afstanden

Om 12:00 uur klinkt het startschot van de Infocaster 10 Engelse mijl aan de voet van de John Frostbrug. Het vrijwel vlakke parcours van de Infocaster 10 EM is vanwege de afstand geschikt voor de gevorderde loper en gaat 16,09 kilometer lang over verharde wegen.

De Menzis 5 kilometer start om 15:40 uur aan de voet van de John Frostbrug. En om 13:45 uur klinkt het startschot van de Van Wijnen 10 kilometer, aan de voet van de John Frostbrug. Het vrijwel vlakke parcours van de Van Wijnen 10 kilometer is geschikt voor de gevorderde loper en gaat eveneens 10 kilometer lang over verharde wegen.

Wheeler en handbikers

De Van Wijnen 10 kilometer is er ook speciaal voor wheelers en handbikers. Dit parcours gaat over volledig verharde wegen. Het startschot voor de wheelers en handbikers klinkt om 15:00 uur.

Business Run Teams

Een Business Run team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf personen die starten op dezelfde afstand. Met de keuze uit 5 km, 10 km en 10 Engelse mijl (16,09 km) is er voor ieder wat wils: van de prestatieloper die gaat voor een goede tijd tot de recreatieve loper die houdt van gezelligheid.

Kids Run

Speciaal voor kinderen organiseert Rabo Bridge tot Bridge dit jaar weer KidRuns in drie verschillende afstanden, geschikt voor verschillende leeftijden:

  • KidsRun 0,8 km (kinderen t/m 8 jaar)
  • KidsRun 1,6 km (kinderen t/m 14 jaar)
  • KidsRun 3,2 km (kinderen van 4 t/m 14 jaar)

Meer informatie: BridgetoBridge

 

 

 

 

 

 

0