SonsbeekTheaterAvenue bereikbaar vanaf 8 augustus

Foto: Arnhem Nieuws

Morgen, 8 augustus, begint de 21ste SonsbeekTheaterAvenue  in het Sonsbeek park in Arnhem. Het evenement duurt van donderdag 8 tot en met zondag 11 augustus.

Ondanks werkzaamheden op de Apeldoornseweg blijft het Sonsbeek park goed bereikbaar en, dus, dit evenement met tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en relaxen.

Sonsbeek Park goed bereikbaar

Wegens de wegwerkzaamheden op de Apeldoornseweg is met de aannemer afgesproken dat het park vanaf donderdag, als de Sonsbeek Theater Avenue van start gaat, volledig en goed bereikbaar is voor fietsers en voetgangers. Ter hoogte van de hoofdingang wordt een goede doorgang beschikbaar gemaakt. Er wordt een verkeersregelaar ingezet en als nodig kunnen extra routeborden worden geplaatst. Mensen die met de auto komen, kunnen het Sonsbeekpark via de Zypendaalseweg bereiken. De bus volgt de normale dienstregeling.

Vierdaags festival

De SonsbeekTheaterAvenue is een hoogtepunt in Arnhem, midden in de zomer. Het  jaarlijks terugkerende, vierdaags festival met theater, dans, muziek en cabaret vindt plaats in het Sonsbeek Park in Arnhem. Voor groot en klein zijn er vele tientallen verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen.

Met onder andere: Toneelgroep Oostpool, Ludique, Het Posttheater, Theater Gnaffel, Lonneke van Leth Dans, Lisa Ostermann, Flor de Tango, Daphne Gakes, Comedyhuis, Park Open podium en nog veel en veel meer!

Muziek, cabaret en theater

Het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele korte voorstellingen die op circa 50 verschillende plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park.  Er zijn ook leuke foodtrucks, waar de heerlijkste gerechten worden bereid.

Vanaf 14.00 tot 24.00 uur op donderdag, vrijdag en zaterdag en zondag vanaf 12.00 tot 21.00 uur.

Check de website voor het totale programma en het laatste nieuws: https://www.sonsbeektheateravenue.nl

0