SonsbeekTheaterAvenue start donderdag 8 augustus

Foto: SonsbeekTheaterAvenue

Van donderdag 8 t/m zondag 11 augustus 2019 vindt voor de 21e keer de SonsbeekTheaterAvenue plaats in het Sonsbeek park in Arnhem.

Een evenement met tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en relaxen.

Vierdaags festival

De SonsbeekTheaterAvenue is een hoogtepunt in Arnhem, midden in de zomer. Het  jaarlijks terugkerende, vierdaags festival met theater, dans, muziek en cabaret vindt plaats in het Sonsbeek Park in Arnhem. Voor groot en klein zijn er vele tientallen verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen.

Met onder andere: Toneelgroep Oostpool, Ludique, Het Posttheater, Theater Gnaffel, Lonneke van Leth Dans, Lisa Ostermann, Flor de Tango, Daphne Gakes, Comedyhuis, Park Open podium en nog veel en veel meer!

Muziek, cabaret en theater

Het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele korte voorstellingen die op circa 50 verschillende plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen. Er zijn ook leuke foodtrucks, waar de heerlijkste gerechten worden bereid.

Vanaf 14.00 tot 24.00 uur op donderdag, vrijdag en zaterdag en zondag vanaf 12.00 tot 21.00 uur.

Check de website voor het totale programma en het laatste nieuws: https://www.sonsbeektheateravenue.nl

0