22 juli start fase 2 met vervangen asfalt A325

Foto: Provincie Gelderland

Fase 2 van het groot onderhoud A325/N325 start maandag 22 juli met de afsluiting van de A325 knooppunt Ressen tot Nijmeegse plein.

Deze afsluiting duurt tot en met zondag 11 augustus. In deze fase krijgt de A325 nieuw asfalt. Het verkeer wordt vanaf knooppunt Ressen met borden langs de weg omgeleid via de A15, A50 naar de A12. Van het Nijmeegse plein naar knooppunt Ressen is de A325 open voor alle verkeer.

Daar zijn twee rijstroken beschikbaar en de snelheid blijft verlaagd naar 70 km voor de veiligheid van weggebruikers en wegwerkers.

Bereikbaarheid bedrijventerreinen

De Overmaat is bereikbaar via de A50 (afrit 18) en de N837 Arnhem-Zuid. De Aam is bereikbaar via de A15 (afrit 38) en de Rijksweg-Zuid in Elst. De op- en afritten aan de A325 zijn afgesloten. Het verkeer volgt de omleidingsroutes die met borden langs de weg zijn aangegeven.

Goed plannen en rekening houden met veiligheid

Het groot onderhoud aan de A325 en de N325 wordt in 3 fasen uitgevoerd. Er wordt 7 dagen per week gewerkt. Ook ’s nachts De werkzaamheden zorgen voor ernstige verkeershinder door de afsluitingen en omleidingen in de verschillende fasen.

Het advies is om alternatieven zoals de fiets, openbaar vervoer te gebruiken als dat kan. Gebruik de officiële omleidingsroutes en houdt rekening met een vertraging van 15 tot 20 minuten zonder file. Plan de reis op tijd, rijd veilig en heb geduld. De overlast duurt één zomer. Daarna is de weg weer spic en span wat bijdraagt aan de veiligheid en de doorstroming. .

Kijk voor actuele verkeersinformatie op bereikbaargelderland.nl.

Kijk voor informatie over de werkzaamheden, informatiebladen met kaartjes per werkfase en veelgestelde vragen op gelderland.nl/a325-n325.

(klik op kaartje voor vergroting)

Fase 2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen