21 juli Muziek bij de Molen in het Coehoornpark

Foto: Muziek bij de Molen

Op 21 juli organiseert Muziek bij de Molen een klein muziek festival in het Coehoornpark Arnhem. Het is de eerste keer dat het Klarendalse muziekinitiatief een eigen festival organiseert.

De stichting Muziek bij de Molen organiseert al twee jaar kleinschalige, gratis toegankelijke muziekavonden in Molen de Kroon in Klarendal. Ook internationale artiesten en bezoekers weten de weg naar Muziek bij de Molen steeds meer te vinden. Nu is het tijd om de wieken uit te slaan en de Arnhemmers te trakteren op een heel fijn festival in het Coehoornpark.

Festival in stadspark Coehoorn

Muziek bij de Molen wil een plek creëren waar je het gevoel hebt alsof je zelf een grote tuinparty hebt georganiseerd. Lokale en kwalitatief goede bands op speelse podia, in een overzichtelijk knus park, peuters tot oma’s en alles er tussenin wordt vermaakt, Arnhemse kunst, troubadours, goed eten en Arnhemse kraamhouders verleiden je met mooie speciaal biertjes, wijn en leuke spullen. Zo gaat het festival er uit zien.

Relaxed festival

Door de samenwerking met Studio Stadsgras, dat de laatste jaren het Coehoornpark heeft gemaakt tot wat het nu is, wordt het park optimaal benut tijdens deze zonnige dag; een ontspannen en verbindende sfeer zoals die al twee jaar bij Muziek bij de Molen wordt ervaren. Niet te groot, niet te klein en vooral relaxed! En omdat dit festival voor iedereen toegankelijk moet zijn, is het gratis toegankelijk.

Met de pet rond

Omdat Muziek bij de Molen alles vrijwillig organiseert, ontbreekt budget om dit festival te realiseren. Tijdens de optredens in de Klarendalse Molen wordt er altijd met de pet rond gegaan en van deze vrijwillige giften worden de artiesten betaald. Met opbrengst uit de drankverkoop kunnen tijdens het festival een deel van de kosten gedekt worden.

Voor meer informatie zie: Muziekbijdemolen

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden