25 jaar bruidsmode De Sluier: win een gratis trouwjurk

Foto: De Sluier

Op 1 juli bestaat de Arnhemse bruidsmodezaak De Sluier 25 jaar. Ter ere van dit jubileum is er een win-actie op touw gezet. Gedurende het gehele jubileumjaar kunnen bruiden die in een trouwjurk van De Sluier trouwen het aankoopbedrag terugwinnen.

“Zo geven we alle bruiden van 2020 de kans om mee te delen in ons 25-jarig bestaan”, aldus eigenaresse Rebecca Nutbeij-Bons.

Gratis trouwjurk

Wie tussen 1 juli 2019 en 30 juni 2020 in het huwelijksbootje stapt of in elk geval alvast een jurk uitkiest, zou haar trouwjurk dus zomaar gratis kunnen dragen. Wat je hiervoor moet doen? Rebecca Nutbeij-Bons: “Alle bruiden die in deze periode bij De Sluier een trouwjurk kopen, nodigen we uit via Instagram of Facebook dit met ons te delen. Volg ons account (@de_sluier_bruidsmode op Instagram en @deSluier op Facebook, red.), tag ons en gebruik de hashtag #desluier25jaar in je bericht.”
Daarnaast zal er gedurende het gehele jubileumjaar maandelijks een leuke prijs verloot worden onder alle deelnemers. Deze acties maakt De Sluier via Instagram en Facebook bekend. “Houd onze social mediakanalen dus goed in de gaten!” aldus Rebecca.

25 jaar De Sluier

Dat De Sluier binnen 25 jaar zou uitgroeien tot een keten van maar liefst drie verschillende bruidsmodezaken in Arnhem, daar kon Rebecca in 1994 alleen maar van dromen. Na haar coupeuse opleiding begon ze thuis met de verkoop van eenmalig gedragen bruidsjurken. Haar eerste collectie bestond uit slechts vijf exemplaren. “En toch wist ik aan mijn allereerste klant meteen een jurk te verkopen!” blikt ze vrolijk terug.

In 2000 opende ze haar eerste ‘echte’ bruidswinkel op de Jansplaats in Arnhem. “Ik stapte toen af van gedragen jurken en ging over op het verkopen van nieuwe jurken.’ Een kleine zes jaar geleden volgde een tweede filiaal: de Bruidsoutlet op het Gele Rijdersplein. Deze zaak voegde ze in 2014 samen met De Sluier. In het ruime pand zijn ondertussen ruim 1200 bruidsjurken te vinden.

Derde filiaal

Begin vorig jaar vond bovendien de opening plaats van De Sluier XL Curves, voor bruiden met een maatje meer. Rebecca is enthousiast over de jongste Sluier-telg. “We vinden deze specialisatie geweldig. Onze coupeuse kwaliteiten kunnen we hier extra goed inzetten, omdat het heel belangrijk is om de bruid zich goed te laten voelen in de trouwjurk van haar dromen.”
De komende jaren is Rebecca niet van plan stil te zitten. Een tipje van de sluier wil ze echter nog niet oplichten. Eerst is het tijd voor een feestje. “Op naar de komende 25 jaar!”

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden