Jong talent gezocht voor The Jam

Foto: Arnhem Nieuws

Theater aan de Rijn en Rozet zijn op zoek naar jonge talentvolle makers tussen de 16 en de 36 voor de eerste editie van The JAM.

Ben je tussen de 16 en 36 jaar oud? Gaat je hart sneller kloppen van dansen, acteren of muziek maken? Heb je zin om de vloer op te gaan en samen met anderen een geweldige presentatie te maken? Dan zijn Theater aan de Rijn en Rozet op zoek naar jou!

Vijf dagen in de studio

Onder leiding en begeleiding van danser/maker Fernanda da Silva (lid van danscollectief Arnhemse Meisjes) en Wensley Piqué (voorheen lid theater- en dansgezelschap DOX) gaan de deelnemers vijf dagen lang de studio in van Theater aan de Rijn.

Tijdens deze week staat centraal het ontmoeten van andere makers, passie verdiepen en kennis over podiumkunst verbreden. Samen met de andere deelnemers wordt toegewerkt naar een presentatie. Wat het gaat worden en hoe het er uit komt te zien, is nog onbekend.

Aanmelden voor 10 juli

Geïnteresseerden kunnen het aanmeldformulier op www.rozet.nl/thejam invullen vóór 10 juli. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt en op 15 juli wordt bekend gemaakt wie mee mag doen aan de eerste editie van The JAM.

The JAM

Studio: Maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
Presentatie: Vrijdag 23 augustus en zondag 8 september (bij Bartokplein Bruist!)
Locatie: Theater aan de Rijn
Kosten: € 50,- (incl. lunch)

Op de foto dansgroep De Arnhemse meisjes tijdens festival Hoogte80

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen