Arnhem Proeft! barst overmorgen los

Foto: Arnhem proeft

Arnhem presenteert zich in het Musis Park voor het derde achtereenvolgende jaar met een culinair en cultureel spektakel. Arnhem Proeft! belooft met 31 deelnemende bedrijven en een sprankelend cultureel programma de vorige edities te overtreffen.

Midden in het centrum van Arnhem, in de groene oase van het Musis Park. Het groene podium waar dit jaar weer 30 keukens uit de Arnhemse horeca zich presenteren, de mooiste en lekkerste gerechten laten proeven en de hipste drankjes schenken. Arnhem zet zich zelf in de etalage.

Eten, drinken en genieten

Geniet samen met je gezelschap aan het water van de Lauwersgracht van optredens, verrassende drankjes, lekker eten en van elkaar, want ArnhemProeft! heeft zich ontwikkeld tot een waar treftpunt. Onder de vleugels van de mooiste boom van het Musispark komen Arnhemse kunstenaars, ontwerpers en designers samen om Montmartre d’Arnhem te creëren!

Arnhem proeft

Deelnemende bedrijven

31 restaurants en eetgelegenheden doen mee aan Arnhem Proeft. Daaronder zijn: ’t Amusement, De Zilte Zeemeermin, Graaf Otto, La Puerta, De Pizzabakkers, Amigo en Peeze koffiecorner. Voor het volledige aanbod zie: deelnemers

Openingstijden 2019

  • 27 juni 17.00 – 24.00
  • 28 juni 16.00 – 24.00
  • 29 juni 14:00 – 24:00 uur
  • 30 juni 12:00 – 22:00 uur

ProefMunt

ProefMunten zijn € 2,75 per stuk. Hapjes liggen tussen de 1 en 5 ProefMunten, een glas bier 1 en glas huiswijn 1,5 ProefMunt.

Informatie

Overige informatie over het muziekprogramma, het kunstprogramma en kinderprogramma: Arnhem Proeft!

Arnhem Proeft

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden