Open dag Kunstwerkplaats in Presikhaaf

Foto: KW37

Een half jaar geleden kwam het Kunstinitiatief KW37 naar Presikhaaf, verhuisd vanuit hun vorige locatie in Schuytgraaf wegens nieuwbouw. Bij de gemeenteraad werd gestemd voor behoud van de Kunstwerkplaats voor Arnhem en afgesproken om op zoek te gaan naar een permanente locatie.

KW37 toert al 27 jaar rond in Arnhem en een vaste locatie is meer dan welkom. KW37 is een kunstinitiatief waar kunstenaars wonen en werken en waar experiment, kwaliteit  en vrije ruimte hoog in het vaandel staan. Het collectief zoekt altijd naar verbinding met haar omgeving. Het terrein is aangekleed en de  interactie met de omgeving is al weer in volle gang.

Inspiratie en genot

KW 37 nodigt hierbij iedereen uit om een kijkje te komen nemen op het terrein. U kunt wandelen door de beeldentuin, kennis maken met de kunstenaars en even in hun werkplaats kijken. Er zijn creatieve activiteiten voor jong en oud. Laat alle inspiratie binnen komen onder het genot van een hapje en een drankje en geniet van de muziek op het podium van de Blauwe Kikker.

Wanneer en waar

U bent van harte welkom op zondag 30 juni van 11.00 tot 18.00 uur, Marsdiep 1, Arnhem.

Volg ons op FB Kunstwerkplaats Arnhem

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden